A titok

Lee Child – Andrew ChildA titok

A tettek olykor hangosabban beszélnek, mint a szavak.

A kilencvenes évek elején, az Amerikai Egyesült Államok különböző pontjain köztiszteletnek örvendő tudósok szenvednek halálos balesetet – látszólag egymástól teljesen függetlenül. Mégis felmerül a gyanú, hogy a halálestek között kapcsolat lehet, ezért a Védelmi Minisztérium különleges akciócsoportot hív össze.
A hadsereg színeiben Jack Reacher is megkezdi a nyomozást, fokozatosan göngyölítve fel a titokzatos szálakat, a maga hatásos módszereivel. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megtalálja a halálesetek közötti kapcsolódási pontokat, és elkapja a feltételezett gyilkosokat, megpróbál rájönni újdonsült partnerei mögöttes szándékaira is. Reacher kiváló katona, de mások titkainak a szőnyeg alá söprése nem az ő stílusa.
Küldetése az igazság kiderítése. A kérdés már csak az, hogy Reacher a hivatalos vagy a saját útját járva állítja majd bíróság elé a tetteseket?

Igazi mestermű… Gyors és ütős, akárcsak Jack Reacher, aki teszi, amit tennie kell: fejeket tör be és szabályokat szeg meg, hogy kinyomozza az igazságot. – Daily Express

Sodró akciójelenetek és pár csepp humor… már nagyon vártunk, Jack! – The Times

Megjelenés: 2024. február 23.
Ár: 4990 Ft
Formátum: 137×197 mm
Kötés: füles kartonált
Terjedelem: 272 oldal
ISBN: 978 963 452 835 7