A Sony kiadja a CEB-G480T és CEB-G240T memóriakártyákat, amelyek nagy kapacitást és nagy sebességet kínálnak

A G Series CFexpress Type B memóriakártyák legújabb tagjai stabil és megbízható működést kínálnak a hosszabb felvételek készítéséhez

A Sony bejelentette az új CEB-G480T és CEB-G240T modelleket, a G sorozatú CFexpress B típusú memóriakártyák legújabb tagjait. A Sony legújabb nagy kapacitású, nagy sebességű kártyáival az alkotók mostantól még megbízhatóbb és stabilabb működési lehetőségeket kapnak.

Gyors és megbízható

A CEB-G480T (480 GB) maximális olvasási sebessége 1850 MB/s, maximális írási sebessége 1750 MB/si. A CEB-G240T (240 GB) maximális olvasási sebessége 1850 MB/s, maximális írási sebessége 1600 MB/s i. A CEB-G sorozatot a professzionális fotósok, videósok és rajongók számára tervezték, akik gyors sebességével és kivételes megbízhatóságával szeretnék fellendíteni a munkafolyamatokat. Gyors írási sebességüknek köszönhetően nagy felbontású fényképezőgépekkel is tökéletesen használhatóak.

Mindkét kártya gyors adatátvitelt biztosít a számítógépre az MRW-G1 típusú CFexpress B típusú kártyaolvasóval (külön megvásárolható). Lehetővé teszik a zökkenőmentes munkafolyamatot a nagy felbontású fényképek és a nagy bitsebességű videók kezelése során, hogy a projektek gyorsan elkészüljenek.

A CEB-G480T és a CEB-G240T szkennelési és mentési szoftveralkalmazásokat tartalmaz, amelyek valódi nyugalmat biztosítanak.

Például az MRW-G1 kártyaolvasóval (külön megvásárolható) együtt használva a Sony Media Scan Utility automatikusan beolvassa a CFexpress B típusú memóriakártyát, és tájékoztatja a felhasználót annak állapotáról és tárolási kapacitásáról.

Ráadásul ezentúl egy emlék se fog elveszni a letölthető Memory Card File Rescue for Sony memóriakártya ügyfelek számára, amely helyreállítja a véletlenül törölt fájlokat a ma leggyakoribb formátumokban. *Media Scan Utility és Memory Card File Rescue letölthető ii.

Strapabíró és tartós

Ezek a sorozatú kártyák még ellenállóbbak, mint valaha, a CEB-G480T és a CEB-G240T ugyanolyan kiemelkedő strapabírást kínálnak, 5x nagyobb esésállósággal iii és 3x nagyobb hajlíthatósággaliii miközben hibátlanul működnek szélsőséges hőmérsékleten, röntgensugárzás, elektrosztatikus és intenzív UV napfényben is.

A CEB-G480T és a CEB-G240T mérete 29,6 mm x 38,5 mm x 3,8 mm, súlyuk pedig körülbelül 10 g.


i A tényleges teljesítmény változhat, és függ a környezettől és a használattól.

ii Elérhető a www.sony.net/memorycard honlapon. A másolásvédett és a játékadat-fájlok adatmentése nem támogatott. Nem minden adat állítható helyre

iii A CFexpress B típusú szabványhoz képest Sony vizsgálati körülmények között. Ez nem garantálja, hogy a CFexpress B típusú memóriakártya sérülésmentes lesz, vagy hogy az adatok minden körülmények között sértetlenek maradnak.

Ⅳ Ez nem garantálja, hogy a CFexpress B típusú memóriakártya sérülésmentes lesz, vagy hogy az adatok minden körülmények között sértetlenek maradnak.

A Sony kiadja az FE 24-50mm F2.8 G-t