A Netflix bemutatja milyen filmek, sorozatok és játékok várnak rád 2024-ben

Készen állsz a Netflix 2024-es felhozatalára? Idén mindenkinek készültünk egy kis aprósággal: új filmek, új sorozatok és új játékok érkeznek a rajongók számára világszerte.

Olyan régi kedvencekkel tűnnek fel újra, mint a Nyerd meg az életed 2. évada vagy a Rebel Moon 2: A sebejtő, de akár bele is vetheted magad az ismeretlenbe a Háromtest-problémával.

Készen állunk az egész éves közös kalandra veled! Eddie Murphy újra a pályán a Beverly Hills-i Zsaru-val mint Axel Foley, érkezik az Avatar: Az utolsó léghajlító, a legújabb élőszereplős adaptációnk, Jennifer Lopez pedig az Atlasz-ban próbálja megmenteni az emberiséget. Emellett az Emily Párizsban, a Bridgerton ésA diplomata friss évadai is szerepelnek az idei repertoárban. A játékszekcióban pedig küzdd át magad Hades alvilágán vagy éld át a sebességet Sonic, a sündisznóval, a Sonic Mania Plus-ban.

Az alábbiakban betekintést nyerhetsz a 2024-ben várható filmek, sorozatok és játékok listájába, beleértve az összefoglalókat, stáblistákat, megjelenési dátumokat, új klippeket és a exkluzív képeket, valamint adunk egy linket a Mi várható a Netflix-en? többcímes előzeteshez, hogy könnyebben tervezhess.

A 2024-ben érkező tartalmakat bemutató előzetes elérhető ITT.
​A 2024-es Netflix-sorozatok listája ITT.
​A 2024-es Netflix-filmek listája ITT.
​A 2024-es Netflix-játékok listája ITT.

További kiemelt tartalmak:

SQUID GAME: Első betekintés

BRIDGERTON: Részlet | Fotók

BACK IN ACTION: ​ Első betekintés

THE UMBRELLA ACADEMY: Első betekintés | Featurette

DAMSEL: Fotók | Kreatív tartalmak

ATLAS: Első betekintés ​ ​

THE DIPLOMAT S2: S2 BTS fotó

ERIC:Photo

SENNA: Exkluzív fotók