A Max május 21-én indul több európai országban

MAx

A Warner Bros. Discovery (WBD) csütörtökön bejelentette, hogy továbbfejlesztett streaming-szolgáltatása, a Max május 21-én indul több európai országban – írta meg a Media1.

A Max egyesíti az HBO Max páratlan tartalomkínálatát, a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémium szolgáltatását a világklasszis sporteseményekkel, hogy teljeskörű élményt nyújtson az egész háztartásnak friss tévésorozatokkal és ikonikus mozifilmekkel, kihagyhatatlan sportműsorokkal és bizonyos országokban vezető tévécsatornákkal – mindezt most először, egy helyen.

A Max május 21-én Skandináviában, az Ibériai-félszigeten és Kelet-Közép-Európában válik elérhetővé

Ezután nem sokkal elindul Lengyelországban és Hollandiában, valamint Franciaországban, amely több mint két év után az első új ország, ahol a WBD streaming-szolgáltatást indít. A szolgáltatás Belgiumban július 1-én indul. Mindez azt jelenti, hogy a 25 európai országgal együtt a Max világszerte 65 országban lesz elérhető azt követően, hogy 2023 májusában már elindult az Egyesült Államokban, majd ez év elején Latin-Amerikában és a Karib-térségben.

JB Perrette, a Warner Bros. Discovery globális streamingért és játékokért felelős elnök-vezérigazgatója a Series Mania tévéfesztiválon jelentette be a Max indulását, ahol elmondta:

„A Max a Warner Bros. Discovery európai streaming-otthona, amely messzire visszanyúló európai örökségünkre épül, és egy helyen összesíti szolgáltatásaink és csatornáink hihetetlenül széleskörű és mély, kulturálisan meghatározó szórakoztató tartalmait. A Max páratlan tartalomkínálata, amely a Sárkányok házától a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékokig és azon is túl terjed, azt jelenti, hogy a Max minden hangulathoz és alkalomhoz kínál valamit mindenkinek, minden helyzetben.”

A Max európai bevezetésének kiemelkedő eseménye a Sárkányok háza második évadának június 17-i európai premierje

A Max, amely az élő sporteseményeket nem számítva is több mint kétszer annyi tartalmat kínál majd, mint jelenleg az HBO Max, új streaming-élményt jelent majd Európában. Idén nyáron, abban a 25 országban, ahol a Max elérhető lesz, egyedül ezen a platformon látható majd a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok minden egyes pillanata.

“A Párizs 2024 mindegyik csomagnak része lesz, így gondoskodunk arról, hogy minden ügyfelünk teljes hozzáférést kapjon a világ legnagyobb sporteseményéhez.”

A jelenlegi HBO Max előfizetők úgy fedezhetik majd fel a Max új élményét, hogy megtartják jelenlegi profiljaikat és megtekintési előzményeiket, tehát ott folytathatják utazásukat a Maxon, ahol az félbemaradt.

Bizonyos esetekben ­– eszköztől és operációs rendszertől függően – az HBO Max app automatikusan frissül a Max appra. Más esetekben, amikor a felhasználók megnyitják az HBO Max appot, figyelmeztetést kapnak, hogy töltsék le az új Max appot, és néhány kattintás után már el is kezdhetik felfedezni az új platformot.

Geszti Sixty