A DAF Trucks a technikusait és szervizcsapatait díjazza

Elkezdődött Európa legjobb technikusainak és szervizcsapatának keresése

A prémium tehergépkocsi prémium szolgáltatást érdemel. Ezért a DAF Trucks arra ösztönzi szerelőit és szervizcsapatait, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból. Az „év technikusa” és az azt követő „év szervizcsapata” verseny során a DAF a legjobb műhelyszakembereket keresi.

Az elkövetkező hónapokban 18 országban rendezik meg az „év technikusa” országos versenyt. A versenyre Európa valamennyi DAF-márkakereskedőjének és szervizpontjának technikusai nevezhetnek. Az országos verseny nyertesei saját szervizük szerviztanácsadójával együtt 2024 februárjában egy nemzetközi döntőben mérkőznek meg, hogy ők legyenek az „év európai szervizcsapata” cím büszke tulajdonosai.

Az év európai DAF-technikusa

„A DAF a professzionális műhelytechnikusok fontosságának hangsúlyozása érdekében kétévente megrendezi az év technikusa versenyt” – kezdi mondandóját Albert Florijn, a DAF-márkakereskedők műhelyszolgáltatási igazgatója. „A DAF-tehergépkocsik csúcstechnológiás járművek, amelyek a legújabb és legkörnyezetbarátabb hajtáslánc-technológiákat és az iparág vezető digitális funkcióit ötvözik egymással a szakma legjobb és leghatékonyabb járműveiben. A szerelőknek széles körű és mélyreható műszaki ismeretekre van szükségük ahhoz, hogy ezeken a precíz műszernek is tekinthető tehergépkocsikon dolgozhassanak.”

„A technikus szorosan együttműködik a szerviztanácsadóval. Mindketten felelősek az ügyféllel való kommunikációért. A járműátvételi eljárás kiemelten fontos. A világos és barátságos kommunikáció gyakran szorul háttérbe, azonban a DAF-nál nagyra értékeljük. A lényeg, hogy a legutolsó részletig kiváló szolgáltatást és minőséget nyújtsunk.”

Az év hátralévő részében Európa-szerte több országban rendeznek „az ország technikusa” versenyeket. Az „év szervizcsapata” vetélkedőt a DAF eindhoveni központjában, 2024 februárjában rendezik meg.

Forrás: Egyszer már láttam autót