Hatékony rúdporszívó házi kedvencek mellé

Ki ne szeretne egy olyan porszívót, ami nagy teljesítménnyel rendelkezik, sokoldalú és ráadásul kis helyen is elfér? A Sencor SVC 9879BK éppen ilyen.

carspod

Ezt a 4 az 1-ben rúdporszívót úgy tervezték meg, hogy precízen és gyorsan lehessen vele takarítani. A készülék működtetésért a legmodernebb, 550 wattos digitális motor felel, amely kevesebb forgóalkatrészt tartalmaz, mint a korábbi generációs villanymotorok, ezáltal hosszabb élettartammal rendelkezik.

„Bármilyen felületen bevethető, mert az automatikus üzemmód mindig optimális teljesítmény nyújt a padló típusának és az észlelt porkoncentrációnak megfelelően” – hangsúlyozta Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője. A szívófejbe épített LED-világításnak köszönhetően még a leapróbb szennyeződések és porszemek sem maradhatnak észrevétlenül előtte. A háromszintű ciklon HEPA-szűrőrendszer pedig garantálja, hogy a porszívóból mindig tiszta levegő távozzon.

Házi kedvencekhez is

A SVC 9879BK mellé egy úgynevezett Cat&Dog minifej is jár, amely beépített UV-C fertőtlenítő fénnyel bír. Ez a tartozék kifejezetten olyan háztartásokba ajánlott, ahol házi kedvencek is jelen vannak a mindennapokban. Ezzel a fejjel gond nélkül távolíthatók el a kárpit felszínén megtapadó szőrszálak legyen szó egy kanapéról vagy az autóról.

A készülék mindemellett még két cserélhető kefével is rendelkezik. A kombinált kefe a kemény padlófelületekről is eltünteti a szennyeződéseket, a szőnyegforgató kefe pedig lehetővé teszi a sűrű szövésű szőnyegek kiporszívózását. A rúdporszívó által összegyűjtött por a 0,5 literes, könnyen üríthető portartályba kerül.

„Végül, de nem utolsósorban a SVC 9879BK második szerethető tulajdonsága a nedves aktív mop funkció” – tette hozzá Lucza András. A csatlakoztatható 0,3 literes víztartály révén tökéletesen eltünteti a padlóról a szennyeződéseket.

A Sencor rúdporszívója a 28,8V-os lítiumionos, nagy kapacitású 3000 mAh akkumulátora révén egy feltöltéssel akár 70 percig is üzemeltethető. Töltése 5,5 órát vesz igénybe. Használaton kívül pedig könnyedén eltárolható a készülékhez biztosított tárolótalp révén.