A 2024-es Ford Mustang csatlakozik a 800+ LE-s klubhoz

A Ford Performance a SEMA Show segítségével bemutatta az új feltöltőkészletet és teljesítménycsomagot a 2024-es Mustang GT-hez.

carspod

A Ford Performance Parts a 2024-es Mustang új feltöltőcsomagjával kedveskedik nekünk.

Az 5,0 literes V8-as modellekhez elérhető csomag a jövő év elején jelenik meg, és tartalmaz egy 3,0 literes Whipple kompresszort, nagy átfolyású üzemanyag-befecskendezőket, tuskós nagy áramlású üzemanyagsíneket és 92 mm-es fojtószelepházat. Hozzájuk csatlakozik egy kettős légbeömlő, egy túlméretezett hőcserélő, egy nagy átfolyású intercooler szivattyú és „szabadalmazott kettős légáteresztő, kettős vízáteresztő, kettős intercooler technológia”. A kiemelések a nagy légáramú levegőszűrők és a Tomahawk V2 flash eszköz, adatnaplózási képességgel.

A kiterjedt módosításoknak köszönhetően a motor legalább 800 LE (597 kW / 811 LE) teljesítményre lesz képes. Hogy ezt a számot perspektívába helyezzük, a Mustang GT 480 LE (358 kW / 487 LE), míg az aktív szelepes teljesítményű kipufogórendszerrel felszerelt modellek 486 LE (362 kW / 493 LE).

A Ford azt mondta, hogy a feltöltőkészletet tesztelték, hogy megfeleljen a tartóssági szabványoknak, és három év vagy 57 936 km garancia jár rá. A CARB-kompatibilis is, ha kereskedő vagy ASE-tanúsítvánnyal rendelkező technikus telepíti. Az autógyártó azt is megjegyezte, hogy a közeljövőben megjelenik egy Dark Horse-specifikus feltöltőkészlet.

A szélesebb körű frissítéseket kereső ügyfelek az új FP800S csomagra számíthatnak, amely jelenleg technikailag koncepció, de a tervek szerint gyártásba kerül. Tartalmazza a már említett kompresszort, valamint egy utcai süllyesztő készletet és egy Ford Performance féltengely frissítő készletet.

A csomag a 2024-es Mustang GT Coupéhoz készült, és a vásárlók online vagy márkakereskedésekben rendelhetik meg. Rendelhetnek szénszálas külső díszítőelemeket és Borla Extreme kipufogót is, 5 hüvelykes (127 mm) csúcsokkal.

TOVÁBBI FRISS HÍREINK, KÉPGALÉRIÁINK AZ IDEI SEMA-RÓL AZ EGYSZER MÁR LÁTTAM AUTÓT OLDALUNKON!