Ed Sheeran – +-=÷× (TOUR COLLECTION

Hazánkban is matematikai turnéjával fellépő, globális szupersztár, Ed Sheeran a rajongói előtt egy óriási ajándékkal tiszteleg. Ez pedig nem más, mint 24 számból álló válogatáslemeze, a „+-=÷× (TOUR COLLECTION)”.

Sheeran azután jelentette be új kiadványa hírét, miután elbűvölte a közönséget a 2024-es ciprusi, matematikai világkörüli turné záró szakaszán. Ed Sheeran egy korszakot meghatározó művész, aki közel 200 millió lemezt adott el világszerte. Miután 2022-ben megkezdte rekordot döntő matematikai turnéját Dublinban, Sheeran a világ minden tájára bejárta sikerét, eddig elképesztően 133 fellépéssel. Sheeran még egy fellépéssel ebben a hónapban Rio De Janeiróban újabb európai bemutatókat jelentett be 2025-re, amely matematikai turnéjának utolsó szakaszának részét képezi majd, miközben továbbra is történelmet ír. A pontos dátumok az alábbi linken tekinthetők meg: https://www.edsheeran.com/.

Az albumra felkerült a kezdeteket berobbantó „The A Team”, a mai nap is egyik legromantikusabb popsláger, a „Thing Out Loud”, a „Photograph”, a „Bad Habits”, a „Shivers”, vagy legutóbbi, „-” mínusz jelet ábrázló, 2023-as lemezéről ismert, „Eyes Closed”.

ALBUM

Kapcsolódó podcastok a PodCars és a Begurulva youtube, valamint videa csatornákon!