A vadonatúj Toyota PROACE MAX teljessé teszi a Toyota Professional elektrifikált haszongépjármű kínálatát

A Toyota PROACE család a vadonatúj, akkumulátoros elektromos kivitelben is elérhető PROACE MAX nagyméretű haszonjárművel bővül. Az ezzel egy időben külsőleg is megújuló testvérmodellekben, a PROACE CITY kisméretű és a PROACE közepes méretű áruszállítókban is elérhető legújabb generációs akkumulátortechnológia nagyobb hatótávolságot kínál a PROACE család tagjai számára. Az immáron a teljes kishaszongépjármű szegmenst lefedő Toyota Professional elektrifikált kínálatát a vadonatúj Hilux Hybrid 48V teszi teljessé. Ezzel párhuzamosan a Toyota új kiskereskedelmi koncepciója, a versenyképes finanszírozás és az értékesítés utáni támogatás még magasabb szintre emeli a Toyota Professional ügyfélszolgálatot.

A Toyota Professional minden eddiginél szélesebb választékot kínál a haszongépjárművek megújult és kibővített elektrifikált palettájával, amelyet az ügyfélszolgálat iránti kompromisszumok nélküli elkötelezettség egészít ki, lehetővé téve a Toyota folyamatos növekedését az ágazatban. A kategóriában vezető könnyű haszongépjármű-technológiával, a friss, merész és robusztus megjelenéssel, valamint a piacvezető teherbíró képeségekkel büszkélkedő széles palettával a Toyota kiemelkedik a tömegből.

A Toyota Professional kínálat legfontosabb újdonsága a vadonatúj PROACE MAX, amely a megújult PROACE és PROACE CITY mellett csatlakozik a kibővített PROACE családhoz, és egy erőteljes termékportfólió részévé válik. Eközben a Hilux Hybrid 48V egy új, elektrifikált meghajtású opciót kínál a Toyota megállíthatatlan pick-up modelljéhez.

A PROACE család markáns, új orrkialakítása a Toyota-identitást hangsúlyozza, és a letisztultabb orrkialakításnak köszönhetően mély első benyomást kelt. A legújabb, teljes mértékben LED-es világítás és a könnyűfém keréktárcsák a felszereltségi fokozattól függően még markánsabb megjelenést eredményeznek. A modern utasterek új kormánykerék-kialakítással, valamint a felszereltségi szintnek megfelelő legújabb fedélzeti berendezésekkel büszkélkedhetnek, beleértve a teljesen digitális kijelzőket és a korszerű infotainment rendszert beépített navigációval, valamint vezeték nélküli Apple CarPlay vagy Android Auto csatlakozási lehetőséggel. Az online szolgáltatások hozzáadott értéket biztosítanak a mindennapi működéshez, és az értékesítés kezdetétől a PROACE család minden felszereltségi szintjéhez elérhetők.

Kattints a képre a teljes galériához!

Élen az áruszállítás zöldítésében

A Toyota karbonsemlegességre irányuló multitechnológiás megközelítésének megfelelően a PROACE család valamennyi járműve akkumulátoros elektromos járműként (BEV) is elérhető, ezek a változatok pedig a praktikum és megbízhatóság feláldozása nélkül biztosítja a kipufogógáz-kibocsátás nélküli teljesítményt. Azzal, hogy a Toyota Professional teljes termékkínálatában kínál elektrifikált lehetőségeket, a Toyota hangsúlyozza meggyőződését, hogy az ügyfeleknek számos megfizethető és praktikus lehetőségre van szükségük ahhoz, hogy már ma felgyorsítsák a széndioxid-csökkentés ütemét, és ezzel hozzájáruljanak a jövőben a zéró kibocsátású mobilitásra való sikeres átálláshoz. Minden Toyota Professional járműben megtalálható a legújabb Toyota Safety Sense technológia, amely segíti a vezetőt és még nagyobb nyugalmat biztosít.

Hiánypótló szerepet tölt be a nagy teherbírású vadonatúj Toyota PROACE MAX

A Toyota Professional kínálatának legnagyobb modelljeként a nagy haszongépjárműként érkező PROACE MAX hatféle konfigurációban lesz kapható, kétféle tengelytávval, valamint háromféle hosszúsággal és ugyancsak háromféle magassággal, a többféle szállítási lehetőség biztosítása érdekében. A PROACE MAX Electric a legnagyobb változatában kategóriaelső, 17 m³ rakodókapacitással rendelkezik. Ezzel a Toyota a kishaszongépjárművek egy olyan fontos szegmensét is lefedi a jövőben, ahol eddig nem volt jelen. A be- és kirakodás egyszerű a teljes magasságú ajtóknak és a praktikus, négyzet alakú nyílásnak köszönhetően, amely alacsony küszöbbel rendelkezik a könnyű hozzáférés érdekében. A Toyota esetében először fordul elő, hogy az ajtók 270 fokban nyílnak, így maximalizálva a járdaszegély melletti rakodóteret és megkönnyítve az utastérbe való bejutást. A legújabb akkumulátoros elektromos technológia a zéró károsanyag-kibocsátású vezetés kényelmét biztosítja az akár 420 km-es (WTLP szabvány) hatótávolság praktikumával ötvözve. A PROACE MAX platform az átalakítások terén is élen jár, és a Toyota kompromisszumok nélküli minőségi szabványai állnak a középpontjában. Egy- vagy háromirányú billenőplatós konfigurációban is elérhető, beleértve az opcionális alvázas, platós és Crew Cab elrendezést két üléssorral.

A praktikumot a modernitással ötvözik a PROACE és PROACE CITY modellek

A sokoldalú PROACE és PROACE CITY modellek látványos vizuális frissítésekkel és a legújabb technológiával rendelkeznek mind a furgon, mind a PROACE VERSO és a PROACE CITY VERSO személyszállító kivitelekben, hangsúlyozva a Toyota Professional termékcsaládon belül a praktikus megoldások kimerítő változatosságát. A PROACE furgon a kategória legjobb hajtáslánc-választékával rendelkezik, és a legújabb, kategóriája legjobbjának számító elektromos akkumulátor-technológiával az eddiginél 20 kilométerrel nagyobb, akár 350 kilométeres hatótávot kínál. A PROACE a teljesítményének megfelelő teherbírással is rendelkezik, köszönhetően az akár 6,6 m³ rakodótérnek és a kategóriájában legjobb, akár 1400 kilogrammos hasznos teherbírásnak, míg PROACE VERSO változatban a jármű akár kilenc utasnak is kényelmes helyet biztosít.

A teherbírás a praktikus PROACE CITY kiemelkedő tulajdonsága, amely a raktér és az utastér helykínálatának tekintetében osztályelső. A furgon okosan használja ki a rendelkezésre álló teret, és hajtásláncától függően 4,4 m³ rakodóteret tud felmutatni és akár 1000 kilogrammnyi rakományt is képes befogadni. A legújabb elektromos akkumulátor-technológia a PROACE CITY és PROACE CITY VERSO esetében akár 330 kilométeres hatótávolságot is biztosíthat, ami 50 kilométerrel több, mint korábban. Minden furgon kivitelben kényelmesen elfér az első sorban három utas, míg a hétüléses PROACE CITY VERSO megnövelt térrel várja az utasokat.

Történetében először elektrifikált hajtással is elérhető lesz a pickup – legenda Toyota Hilux

A Toyota Professional kínálat az új Hilux Hybrid 48V változattal is bővül, amely a fokozott üzemanyag-hatékonyság és a még jobb vezetési élmények előnyeit élvezve tovább javítja a pick-up félelmetes képességeit közúton és terepen egyaránt. A Hilux legendás tartóssága és megbízhatósága mellett a Hilux Hybrid 48V jobb gázreakcióval rendelkezik és egyenletes gyorsulásra képes, valamint a terepképessége is javult, köszönhetően éppen az egyenletesebb gyorsulásnak és a regeneratív fékezésnek – előbbi általánosságban, utóbbi pedig a lejtős szakaszokon jön jól terepen. A vezethetőség javulása nem jár kompromisszumokkal a vontatási és hasznos teherbíró képességek terén, amelyek továbbra is kivételesek: 3500, illetve 1000 kg.

Teljes körű Toyota Professional ügyfélszolgálat

A továbbfejlesztett Toyota Professional termékcsalád a haszongépjárművek iránti megújult elkötelezettséget képviseli, és a Toyota célja, hogy folytassa az évről évre történő értékesítési volumennövekedést ebben az ágazatban. A Toyota ezt átfogó járműkínálatával kívánja elérni, amelyhez erős ügyfélkiszolgálásra való összpontosítás társul, és amely magában foglalja a Toyota Financial Services, a KINTO és a Toyota Insurance Services által nyújtott versenyképes finanszírozást és biztosítást, garanciát és közúti segítségnyújtást a teljes nyugalom érdekében – valamint a cserejárműveket, hogy az ügyfeleknek egy pillanatig se kelljen leállniuk. A vásárlástól a tulajdonlásig tartó élmény fokozása érdekében az újonnan kialakított Toyota Professional központok kifejezetten a haszongépjárművekre vonatkozó szakértelmet és szervizelési lehetőségeket biztosítanak. A frissített tartozékválaszték praktikus szállítási és tárolási megoldásokat, valamint biztonsági és védelmi opciókat tartalmaz a fokozott nyugalom érdekében.

Megjegyzés: Az új PROACE MAX, PROACE, PROACE CITY és Hilux Hybrid 48V minden műszaki adata homologizáció tárgyát képezi. A végleges specifikációkat a teljes termékbemutató alkalmával erősítik meg.Figyu! Matchbox 70 years London bus keresi új gazdáját